Τάσος Τσατάλης

Μίλησε με Μελισσανίδη ο Ματιάσεβιτς, κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ

O Τάσος Τσατάλης γράφει στο sport-fm.gr για τη διαφαινόμενη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς και την πρόταση, μετά από προσωπική επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το δημοσίευμα στην Σερβία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να συνεργαστεί με τον Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή της, τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, είναι απόλυτα βάσιμο.

Αυτό προκύπτει από πλευράς ΑΕΚ, στο πρώτο διάστημα μετά την αποκάλυψη του θέματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ο Ματιάσεβιτς έχει μιλήσει εκτενώς με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, ήταν να προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας.

Το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμη και σήμερα, αφού αναμένεται η τελική συμφωνία. Δεν έχει υπάρξει ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει. Σε αυτή την περίπτωση δρομολογείται η άφιξη του Ματιάσεβιτς στην Αθήνα την Δευτέρα, για να αναλάβει τα καθήκοντα του.

Υπήρξαν και κάποιοι ακόμη υποψήφιοι, έχουν γίνει επαφές, αλλά το «σκάουτινγκ» από πλευράς ΑΕΚ για τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του Ματιάσεβιτς στην Τσουκαρίτσκι, ειδικά στο «πάρε – δώσε» εκτός Σερβίας και τα προσωπικά συμπεράσματα του ίδιου του Δ. Μελισσανίδη από την προσωπική επαφή μαζί του, έχουν δώσει το προβάδισμα στον Σέρβο.

Που να θυμίσουμε πως είχε έρθει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1999, με προπονητή τον συμπατριώτη του τον Τουμπάκοβιτς και με τον Μελισσανίδη πάλι να είναι στην διοίκηση της Ένωσης τότε.

Να σημειώσουμε εδώ πως πρόκειται για κίνηση ενίσχυσης με κύριο γνώμονα την βελτίωση της επαφής με την διεθνή αγορά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει σε θέση τεχνικού διευθυντή, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του, ούτε τέθηκε ποτέ. Ο τίτλος του Ματιάσεβιτς, εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία, μάλλον θα είναι Αθλητικός Διευθυντής.

Απλά ο Δ. Μελισσανίδης κατέληξε πως ο συγκεκριμένος τομέας του αγωνιστικού σχεδιασμού, πρέπει να διευρυνθεί, όπως συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, που την ευθύνη έχουν περισσότερα από ένα ή και δύο ακόμη στελέχη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x